søndag den 28. juli 2013

Træk vejret - Åbn vinduet!

Luft er selvsagt vigtigt for vores helbred. Ofte tænker vi dog ikke over, at vi ikke er skabt til at leve inde i små kasser, vores boliger, kontorer, biler osv. Vi har brug for iltet, ren luft, ikke 'genbrugsluft', dvs luft som en fuld af vores egen og andres udånding.

Så sørg så vidt muligt for at få frisk luft ind i din bolig når du er hjemme

Hver gang vi tager et åndedrag i et lukket rum så falder iltmætningen i luften. Især om natten er det af stor betydning. Det kan være svært på vores breddegrader, men blot at have vinduet lidt på klem gør en stor forskel. En meget tyk dyne eller en udluftningskanal kan hjælpe på temperatur problemet.

Udover kvaliteten af luften er det også vigtigt at trække vejret ordenligt.

God vejrtrækning giver os tilstrækkelig ilt og sænker stressniveauet, men fri, naturlig vejrtrækning andre gode 'bivirkninger'.

Mellemgulvets bevæger sig op og ned når vi trækker vejret korrekt. Når vi ånder ind bør lungerne udvide sig nedad, og trykke på mellemgulvet. Dette nedaf rettede tryk presser ned på vores mave og organer, og giver dem mere plads når vi ånder ud. Det giver en naturlig og vedvarende massage af vores vitale organer og holder dem sunde og effektive.

Fordøjelse, udrensningsorganer og hele vores systemet har gavn af dette.



Gode tips

Pga stress, undertrykte følelser, dårlig holdning og meget andet er det desværre de færreste der gør det. Giv dine celler den ilt de har brug for -og de vil takke dig med bedre helbred, humør og energi.

Her er en der har beskæftiget sig dybdegående med vejrtrækning, han er fridykker og giver nogle gode og enkle tips i videoerne, og hvis man får blod på tanden -eller ilt i lungerne ;) - kan det være hans bog også er interessant.


Læs første kapitel af bogen her :
http://blueconsult.biz/?page_id=1416

Et par praktiske råd :

  En enkel og effektiv øvelse:


  
Skrevet af Cecillia Malou
29/7 2010
















Ingen kommentarer:

Send en kommentar